Emma mindennapjai

Emma mindennapjai

Egy kis öröm az ürömben

2014. november 08. - lisett

Olyan nem lehet, hogy anya beteg. De ha mégis, legalább játsszuk el, mi lehet az oka anya hosszan tartó betegségének.

Emma és Micimackó ügynökök akcióban

2014. november 7-e.Vészhívás érkezett az Otthon nevű bolygóról. A hívó: Anya.

Az ügynökök a következő vészhívást dekódolták: „Három hete egy Vírus nevű tag a közelembe férkőzött és levett a lábamról. Azóta köhögésem messzi földre elhallatszik. Arcomba Bacilusok költöztek, akik megpróbálják belülről szétfeszíteni a füleimet. Egyre többen vannak. Már saját magamat sem hallom! Nem bírok el velük! Kérlek, segítsetek!”

Az akció kezdetét veszi.

1. Megbízatás: Ki kell deríteni, ki a Vírusgazda.

A jelek közelre mutatnak. A helyszín bemérve, irány az Otthon. Figyelem! A célszemély veszélyes! Ismertető jelei: köhög és tüsszög, amelyekkel Bacilusok ezreit szabadítja áldozataira. A gyanúsított úgy tűnik, a helyszínen tartózkodik, a Szobában a többi Vírusgazdával üzenetet váltott egy Számítógép nevű kütyü segítségével.

A gyanúsított fedőneve: Apa. A célszemély nem tanúsít ellenállást, az ügynökök letartóztatják.

Emma ügynök: Megkaptuk a parancsot Micimackó ügynök, börtönbe vele, amíg el nem nyeri végső büntetését! Most pedig Apa, búcsúzz el a számítógépedtől!

2. Megbízatás: Megtalálni az ellenszert és meggyógyítani Anyát

Helyzetleírás: Minden perc számít, Anya alig kap már levegőt! Rossz az állapota, de még van remény.

Az ellenszert Emma ügynök állítja elő. Végigsimogatja Anyát, amitől Anya kicsit jobban lesz. De az ügynökök magukkal hozták titkos Vírusölő fegyverüket is, Évát, a robotot, aki sárga fényével legyőzi a Bacilusokat és meggyógyítja Anyát. A gyógyulás kezdetét veszi, Éva marad Anyával, hogy vigyázzon rá, amíg felépül.

Mindkét küldetés teljesítve.

Emma és Micimackó ügynökök KÖSZÖNJÜK!

ügynökök.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://cserfesemma.blog.hu/api/trackback/id/tr526877581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi-Evuka 2014.11.08. 11:05:23

Tündéri történet, ügynökök munkában Éva rendben teljesít, kitartás, jön a gyógyulás hamar, csak óvatosan a segédekkel. Kívülről küldjük a gyógyító energiákat, de gyakori szellőztetéssel érdemes fogadni a lakásba, a computer virusgazda lehet.
süti beállítások módosítása