Emma mindennapjai

Emma mindennapjai

Ha meg tudod álmodni...

2016. május 28. - lisett

...meg is tudod csinálni - folytatnám az idézetet, mely Walt Disneytől, a világ leghíresebb rajzfilmgyárosától származik. Bizony, az álmainkért tenni kell és valahogy ez a mondat motoszkál bennem egyfolytában, még akkor is, ha sok-sok akadály gördül elém. Igen, vannak álmaim, de cselekvés nélkül, mit sem érnek. Régóta írogatok, de a legtöbb alkotásom megmaradt az asztalfiókomban. Nagyon nagy elhatározás kellett már ahhoz is, hogy egyáltalán megmutassam másoknak, milyen gondolatok vannak bennem. Aztán éreztem egyfajta késztetést arra, hogy nyissak kifelé, de a belső bölcs bennem mindig azt mondta: Ez még nem elég! Néha most is ezt érzem, de már nincs bennem az a fajta görcs, mint az elején, mert a visszajelzések, amelyeket kapok, megerősítettek. Ezért is folytatom tovább. Most pedig úgy érzem, egy újabb mérföldkőhöz érkeztem.

Örömmel jelenthetem be, hogy megjelent a Garbo Kiadó gondozásában a Mesélő című meseantológia, melyben sok más szerző meséje mellett helyet kapott az enyém is, A hópihe álma.

Ezt a mesét, a blogom követői már olvashatták, hiszen tavaly karácsonykor írtam ajándékba. A mese arra hívja fel a figyelmet, hogy ne rohanjunk úgy az életünkben, hanem éljük meg az apró csodákat is. Korábban is ajándéknak szántam, és most is sikerült egy újabb ajándékot varázsolnom belőle, hiszen mi is lehetne szebb ajándék kislányomnak gyereknapra, mint egy könyv, telis-tele mesékkel, amelyben anyukája meséje is szerepel.

Számomra most az apró csodák megélése folytatódik, hisz életemben először kezemben tarthatom egyik alkotásomat, nyomtatott kiadásban is. Kimondhatatlanul örülök, de legfőképp annak, hogy eljuthatok ezáltal a gyermekekhez. Elképzelem, hogy valaki a könyvből az én mesémet olvassa majd fel egyik este gyermekének, aki utána az álmok mezejére lép. Ez csodálatos!

Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan én is az álmaim útját járom és egyszer megérek talán arra is, hogy saját könyvemet kiadjam. De tudom, addig még sokat, nagyon sokat kell írnom és remélem, hogy ezt nemcsak a magam, hanem mások örömére is tehetem.

Köszönöm mindenkinek, aki hisz bennem és támogat.

meselo.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://cserfesemma.blog.hu/api/trackback/id/tr518754588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ervin2 2016.06.15. 23:29:35

Örülök, hogy a Tabáni Testvérek, istván mellett, most már Erzsébet is megmutatta a nyilvánosságnak sokoldalú tehetségét. Remélem, a kis Emma is majd a nyomdokukba lép!
Mindkettőjüknek gratulálok, és további sok sikert!

Ezt a meglepő érdekességet találtam. www.youtube.com/watch?v=9oiVeqzFBoY

Meghallgatnék egy közös dalt is velük! :)
süti beállítások módosítása