Emma mindennapjai

Emma mindennapjai

Emma blogja elindul

2014. augusztus 16. - lisett

Onnan tudjuk, hogy a gyerek kezd felnőni, hogy elkezd olyanokat kérdezni, amikre van válasz.” /Mérő László/

Emma egy 5 éves, óvodás kislány, akiről korán kiderült, hogy roppant szellemes és cserfes. Már 2 évesen olyan kérdéseket tett fel, amelyekre visszagondolva ma is megmosolygok. Az eltelt évek alatt a kérdések továbbra is maradtak, csak annyi változott, hogy egyre nagyobb értelmet nyertek és a kérdések mellett saját gondolatai is beindultak.

Korábban naplómba gyűjtöttem aranyköpéseit, beszólásait, aztán gondoltam egyet és néhány történetet facebook oldalamon is közzétettem, hogy mások számára is vidám perceket szerezzek. A szituációk egyre sűrűsödtek, a beszólások mindennapossá váltak. Nagy sikere lett úgynevezett „Napi Emma” rovatomnak. Bárkivel találkoztam, mindig megemlítette, hogy olvassa a bejegyzéseket, amelyek nagyon mulatságosak, sőt néhányan azt is mondták, hogy már várják a napi Emma sztorit.

Így jött az ötlet, hogy megnyissam ezt a blogot, amely Emma mindennapjairól szól. Bevallom sokszor nemcsak szereplője vagyok Emma életének, hanem megfigyelője is. Néha azon kapom magam, hogy csak nézem őt. Mivel nem tudok elfogultság nélkül írni róla, ezért inkább meséljenek az ő történetei, kicsi világának mindennapjai, amelyek remélem, hogy sok mindenkinek szereznek majd boldog perceket.

 2014.08.16.

Hello.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cserfesemma.blog.hu/api/trackback/id/tr356609671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerike1 2014.08.17. 22:47:57

Erzsike! Nagy örömmel olasom - többekhez hasonlóan - Emmácska aranyköpéseit! Örölök, hogy létrehoztad ezt a blogot, igy még jobban figyelemmel kisérhetem a Kislányodat! Imádni való, okos és nagyon szép gyerek. Kivánom, hogy nagyon-nagy öröjötök/örömünk legyen benne, sok -sok kedves, szellemes, izgalmas megnyilvánulásával.
süti beállítások módosítása